Over Peter Slieker

Peter Slieker

Aangenaam. Ik ben Peter Slieker en sinds 15-5-2000 eigenaar van Timmer- en bouwbedrijf Slieker uit Hoofddorp. Voordat ik als zelfstandig ondernemer begon werkte ik ruim zes jaar in dienstverband bij kleine ondernemers. De afgelopen 17 jaar specialiseerde ik me verder in het verbouwen van woningen (opbouw, aanbouw, uitbouw, onderhoud) en het plaatsen van dakkapellen en kozijnen. Daarnaast verzorg ik graag nette en luxe aftimmeringen en maak ik opbergkasten en wandmeubels op maat en helemaal naar wens van de klant. Het belangrijkste in mijn werk vind ik vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke benadering en een nette, schone oplevering. Een tevreden klant is immers mijn visitekaartje!

Slieker Timmerbedrijf

Jarenlange ervaring

  • Gestart in 2000. Dus al meer dan 17 jaar ervaring.
  • Peter Slieker staat voor vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke benadering en een nette oplevering.
  • Lees de recensies van mensen die u voor gingen.

Vraag & Antwoord

Timmer- en Bouwbedrijf Slieker vindt het fijn om mensen op weg te helpen.

Op welke termijn kan uw bedrijf bij ons terecht?

Peter Slieker: “Het zijn zeer drukke tijden in de bouwwereld. Het is aan te bevelen om 4 maanden vooruit te kijken zodat we de juiste vakmensen voor het werk in kunnen plannen”.

Hoelang duurt het voordat ik mijn offerte ontvang?

Peter Slieker: ”Doorgaans kunt u de offerte tussen de 2 en 4 weken verwachten. Dit heeft ermee te maken hoe groot of complex de werkzaamheden zijn. Bij diverse leveranciers zullen prijzen opgevraagd moeten worden wat ook extra tijd vergt”.

Voor welke klussen kan ik terecht bij Timmer- en bouwbedrijf Slieker?

Peter Slieker: ”Mijn bedrijf richt zich op de wat grotere projecten. Als u uw huidige woning wilt updaten of als u een nieuwe woning heeft aangekocht dan kom ik graag langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken voor diverse aanpassingen. We pakken alles aan… van woonkamer tot aan de zolder.

“Prima vakman die Peter! Geen gemier, maar doorwerken op hoog niveau. Wij zijn super tevreden over onze inbouwkasten. Ook al vonden wij ’t best een gok om de woonkamer volledig aan te pakken … maar het is prachtig geworden. De contacten die Peter heeft voor ’t schilderwerk zijn ook uitstekend. Met andere woorden: voor al uw timmerwerk raden wij Peter aan.”
Mark van Heijningen

“Timmer en Bouwbedrijf Slieker; eindelijk een bedrijf waar afspraak afspraak is en waar een afgesproken prijs een afgesproken prijs is. Peter Slieker levert echt kwaliteit, heeft oog voor detail en zal niet eerder weggaan dan dat het laatste schroefje er in zit en de rommel opgeruimd is. Daarnaast is hij ook een aardige, eerlijke en stoere gozer. Kortom een aanrader.”
Gerben Kessen

“Peter heeft meerdere klussen bij ons gedaan, zoals een op maat gemaakt hoekkastje getimmerd in de gang en alle nieuwe luxe binnendeuren geplaatst. Over de deuren en het hoekkastje krijgen we veel complimenten.
Wij zijn zeer tevreden over zijn werk. Peter hebben wij ervaren als een prettige, rustige timmerman, die zijn afspraken nakomt en zeer secuur werkt!.
Wij kunnen hem iedereen aanbevelen en zullen hem zeker weer vragen bij een volgende timmerklus!”
Lianne uit Hoofdorp

“Peter heeft bij ons een slot op de tuindeur geplaatst en hoge opstaande plinten met neuten en mooi lijstwerk om de deuren geplaatst. Dit heeft hij snel en vakkundig gedaan.
Vriendelijke fijne vent in de omgang en een echte vakman. Zeer tevreden!.”

Sander uit Hoofddorp

“Diverse werkzaamheden laten uitgevoeren door Peter met een gevoel voor detail en dat is zo belangrijk. Het kost wat meer voorbereiding en inspanning, maar het resultaat is vele malen mooier. Of het nu gaat om deuren, kasten of een raam, de kleine details maken het geheel helemaal af. Heel veel handige timmerlieden kunnen van alles, maar gevoel voor detail dat is iets wat je niet zo maar kunt leren, maar eigenlijk van jongs af aan hebt. Als iemand een mooie klus wil laten uitvoeren en iets anders wil dan het gewone, dan kan ik Peter zeker bij iedereen aanbevelen.”
Theo Ooms uit Haarlem

“Peter heeft bij mij thuis alle deuren, die stuk voor stuk vervormd waren en uit het lood hingen, weer helemaal strak getrokken. De kieren zijn weg, de deuren sluiten weer netjes, precies zoals gehoopt. Snel, vakkundig, en prima service. Top!”.
Jeroen Dekker uit Haarlem

“Via onze zeer enthousiaste vrienden zijn wij bij Timmer en Bouwbedrijf Slieker gekomen. Peter heeft ons nieuwe woning volledig gestript en weer naar de nieuwe eisen opgebouwd. Zeer prettig om een vakman te hebben die meedenkend en oplossend is naar de klant toe. Ook de onderaannemers waar Peter mee samen werkt stemmen de planning feiloos op elkaar af. Onze woning is weer helemaal strak en up-to-date.
Dankjewel Peet voor de zeer aangename samenwerking!!!”
Ferdy uit Amsterdam

06 5379 1909

Powered by VLEX-IT